Loading...

Väggar söker konst

Nu söker vi fotografer och konstnärer som vill ställa ut sina alster i våra härliga lokaler på Kungstorget 7 i Göteborg. 

För er som inte känner till oss på Cordovan är vi en reklambyrå mitt i centrala Göteborg som brukar pryda våra väggar med konst av olika slag. Det gör vi dels för att skapa ett kreativt och inspirerande klimat på vår byrå, dels för att vi vill lyfta fram nya, kreativa förmågor som konstnärer och fotografer. 

Flera konstnärer och fotografer som Malin Mossberg, Hélios Delègue, Nicole Forssell och Herminia Dosal har därför ställt ut sina verk på vårt kontor. 

Nu senast gick det att se Malin Mossbergs vackra konst på våra väggar, men på grund av stort intresse för hennes målningar hade hon tyvärr inte några verk kvar för oss till slut. Därför står våra väggar nu tomma och vi letar nya förmågor som vill visa sin konst här. 

Är du intresserad? Dela i så fall dina verk på Instagram under hashtag #konstpåcordovan eller maila info@cordovan.se. Vi tar även tacksamt emot tips på duktigt folk! Så känner du någon du tror skulle vilja visa sin konst hos oss? Tipsa oss gärna i sociala medier eller via info@cordovan.se.