Loading...

Sökes: art director

Sökes: art director

Vi är en reklambyrå som tror på att engagemang leder till mer effektiv kommunikation. Det gör vi för att människors engagemang stärker varumärken. Men också för att det är roligare att jobba när folk verkligen bryr sig. Vi är en reklambyrå där kreatörer, PR-strateger, 3D-grafiker, webbutvecklare och projektledare arbetar sida vid sida för att skapa reklam som berör. Och nu behöver vi värva en Art Director som hjälper oss att bli ännu bättre.

Sökes: En kreativ kraft

Vi ser helst att du har några års erfarenhet från byråvärlden och vill axla en roll där du bidrar med digital spetskompetens, i kombination med att sätta din prägel på byråns kreativa arbete framöver. 2017 placerade vi oss på sjätte plats i ”Årets byrå” – låt oss se om vi tillsammans kan överträffa det i år.

 

Så funkar det

Du kommer att arbeta med några av Sveriges största exportföretag inom B2B. Det innebär att du ofta skapar kommunikation för tekniskt avancerade produkter på en internationell marknad. För att lyckas behöver du sätta dig in i kundens marknad. Till din hjälp har du fantastiska kollegor, samt E3, vårt globala nätverk med kontor på fyra olika kontinenter.

Några önskemål från vår sida

  • Du har några års erfarenhet av att arbeta på kommunikationsbyrå.
  • Du är redo att ta dig an internationell kommunikation inom B2B.
  • Du är konceptstark och brinner för kreativa idéer och älskar teamarbete.
  • Du jobbar obehindrat i grafiska program som InDesign, Photoshop och After Effects och du kan skapa magi inom 3D, VR och andra rörliga medier.

Så söker du

Skicka CV och ansökan till work@cordovan.se, senast den 27 maj.