Loading...

Sökes: Ekonomichef

Sökes: Ekonomichef

Reklamare behöver uppstyrning av ekonomichef.

Vi är en reklambyrå som nu söker förstärkning i form av en erfaren ekonom – en vän av ordning som brinner för strategisk analys. I din roll som ekonomichef kommer du bland annat arbeta med projektredovisning, månadsbokslut, årsbokslut och löner. Du har det övergripande ansvaret för ekonomin och arbetar i en operativ roll. Din arbetsplats blir i hjärtat av Göteborg, på Kungstorget, och du kommer att få 25 engagerade kollegor.

Som reklambyrå vet vi hur man jobbar kreativt, men också vikten av ordning och reda när det kommer till ekonomi. Kanske är det den kombinationen som placerade oss topp 6 i Årets Byrå 2018. Men allt kan bli bättre, inte minst ekonomisk styrning. Och det är det du ska hjälpa oss med.


Vår bild av dig

Du har tidigare erfarenhet av en motsvarande roll och sannolikt arbetat med liknande uppgifter i minst tre år och har mycket god förståelse för flödet på en ekonomiavdelning. Att du är flexibel, nytänkande och triggas av att arbeta i en miljö med mycket energi är ett plus.

För att trivas i din roll hos oss som ekonom är du noggrann, driven, engagerad och strukturerad. Vi arbetar idag med systemen Marathon och Crona lön, har du erfarenhet av dessa är det en fördel, om inte räknar vi med att du är snabblärd i nya system.

Förutom den löpande redovisningen bidrar du med strategisk analys till VD/projektledare och säkerställer kvaliteten i rapporteringen. Du tar en aktiv roll i den dagliga verksamheten – främst som stöd i kundprojekten, men även i styrning och uppföljning. Med andra ord är du kundorienterad både internt och externt.


Cordovan Communication, en del av Cordovan Group

Eftersom vi ingår i Cordovan Group så ansvarar du även för vissa gemensamma sammanställningar och mellanhavanden för gruppen:

  • Månadsbokslut (väl periodiserade) och årsbokslut.
  • Löpande redovisning, projektredovisning, fakturering, leverantörer, löner, momsredovisning, skatter, sociala avgifter.
  • Årsredovisningar.
  • Löpande likviditetsprognoser.


En sak till

Förutom ett spännande och omväxlande jobb erbjuder vi frukostbuffé varje morgon, kreativa och trevliga kollegor och en chans att få vara en del av en engagerad och nytänkande reklambyrå.


Frågor på det?

Vi har en rekryteringskonsult på Cordovan. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Strandh på 073–340 92 13, eller pia.strandh@cordovan.se.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 12 april via ansokgbg@cordovan.se.