Loading...

Cordovan söker strategiska projektledare

På Cordovan jobbar vi för att göra kommunikation som engagerar. Något som våra kunder uppskattar. Två år i rad har de röstat fram oss till vinnare i Årets Byrå – Sveriges största bransch- och kundstudie inom kommunikation. På sista tiden har vi också fått in allt fler uppdrag. Inte minst efterfrågas kompetens inom strategisk marknadsföring och kommunikation. Därför söker vi nu två strategiska projektledare som kan stärka vårt erbjudande.

 

Vi letar efter dig som är senior projektledare. Du har förmodligen jobbat på en reklam- eller kommunikationsbyrå i flera år och har gedigen kunskap inom marknadsföring och reklam. Såväl i teori som i praktik. Som projektledare är du van att ta ansvar i allt från affärsstrategiska diskussioner till planering, kreation och produktion. Du vet också att det inte finns någon genväg till nöjda kunder. Bara vilja, ett öppet sinne och hårt arbete.

Som rutinerad projektledare känner du igen de här arbetsuppgifterna:

  • Du sätter dig in i kundens affär och omvandlar affärsmål till tydliga strategier för kommunikation.
  • Du tar budgetansvar för flera av byråns kunder och deltar aktivt i ett proaktivt nyförsäljningsarbete.
  • Du skriver faktagrundade, realistiska och begripliga kampanjplaner med tydliga mål. Och inte minst. Du driver och följer upp.
  • Du leder arbetsgruppen och ansvarar för genomförandet och lönsamheten i projekten.

 

Eftersom du älskar reklam och kommunikation engagerar du dig gärna i idéarbetet och gillar att skriva briefer både till kunder och kreatörer. Dessutom planerar och genomför du kundpresentationer, stöttar dina kollegor, ser till att de trivs och mår bra.

Bland våra kunder finns såväl stora som små, lokala och globala företag. Det betyder att du får jobba med olika slags uppdrag, från punktinsatser till stora samordnade globala kampanjer. Din bas blir vårt kontor på Kungstorget 7 i Göteborg. Här är delar du framgång och vedermödor med 20 kollegor, alla med en vilja att göra kommunikation som engagerar. För våra kunders skull. Och för att vi bryr oss om att människor bryr sig.

 

Är du intresserad av tjänsten?

Skicka din ansökan till vår VD Mikael Stenberg mikael.stenberg@cordovan.se