Loading...

Cordovan – vinnare i Årets Byrå 2020

Cordovan – vinnare i Årets Byrå 2020

Nyligen blev vi på Cordovan utsedda till Årets Byrå 2020. Och det är tack vare våra kunder som betygsatt oss och medverkat i Regis årliga branschstudie. Vi vill därför rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder som bokstavligt talat gjort oss till en av Sveriges bästa byråer!


Analysföretaget Regi har i två decennier korat Årets Byrå genom att kartlägga hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. I årets undersökning deltog 142 byråer och totalt utsågs 14 vinnare. Och vinnarna i kategorin reklambyråer 15-25 MKR är vi på Cordovan Communication.

"Årets Byrå är den finaste utmärkelsen en byrå kan få då tävlingen baseras på våra kunders omdömen"

Årets Byrå bygger på den största branschstudien i sitt slag och totalt medverkar 2 300 marknadschefer och kommunikationsköpare i studien. Utvärderingen omfattar ca 40 frågor och 14 kriterier där kunderna bland annat får ranka kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga, proaktivitet och engagemang. De kriterier som vi på Cordovan fick högsta betyg i förutom totalvärdet var engagemang, projektledning och leveranssäkerhet. 

"Tävlingen är viktig för oss då den årliga undersökningen ger oss värdefull feedback om hur vi kan bli bättre"

Med detta sagt kan vi inte annat än att tacka alla våra fantastiska kunder som dels tagit sig tid att besvara Regis undersökning. Och dels gav oss otroligt fina betyg och omdömen. 

Foto: Pax Engström för Resumé