Loading...

Ledig kontorslokal mitt i centrala Göteborg

Ledig kontorslokal mitt i centrala Göteborg

Vi är en reklambyrå med ett stort och fint kontor på Kungstorget 7. I flera år har vi hyrt ut delar av våra lokaler men nu ska våra tidigare hyresgäster flytta. Vi söker därför nya hyresgäster till ett större kontor på 125 kvm med egen ingång och med plats för cirka 14-16 personer. 

Lokalen är modern och har en öppen planlösning, mötesrum och lounge. Kontoret har även en fin utsikt över saluhallen och läget kan knappt bli mer centralt med gångavstånd till både centralstationen och Brunnsparken. 

Som hyresgäst hos oss på Cordovan har man tillgång till flera gemensamma ytor som kök, mötesrum och en härlig innergård. Dessutom ingår ett gäng trevliga grannar på köpet (vi på Cordovan). För att berätta lite kort om oss är vi en reklambyrå med cirka 20 anställda. Allt från reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier.

Arbetsmiljön är självklart väldigt viktigt för oss. Vi har bland annat ISO-certifierats vårt systematiska arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I praktiken innebär det att vi strävar efter att minska verksamhetens samlade miljöbelastning men även stärka arbetsmiljön på olika sätt. För att skapa ett kreativt och inspirerande klimat på kontoret låter vi även olika konstnärer ställa ut sina verk i våra lokaler. 

Låter det här intressant? Hör av er till mikael.stenberg@cordovan.se