Loading...

Hej Beatrice – vår nya ekonomichef!

Cordovans senaste förstärkning är Beatrice Crone. En erfaren ekonom som mitt under coronapandemin anslöt till oss på Cordovan. En lite annorlunda start såklart men nu är hon varm i kläderna och här kan du läsa mer om hur hon hamnade just hos oss, det bästa med jobbet som ekonomichef och vad hon gör när hon inte jobbar.

Välkommen till Cordovan, hur kommer det sig att du hamnade just här?

– Jag har länge följt Cordovan på LinkedIn och tyckt att det verkar vara ett spännande företag. Så när jag såg att ni sökte en ny ekonomichef, och timingen för mig var perfekt, så passade jag på att söka!

Hur är det att börja på en ny arbetsplats mitt under corona? 

– Det är lite speciellt att börja med distansarbete direkt som ny. Men alla har gett mig ett varmt välkomnande och omhändertagande, även om det varit på distans.

Berätta om din bakgrund.

– Jag har arbetat som revisor i flera år och därefter som ekonomichef på lite olika typer av bolag. Jag arbetade även en liten sväng som fastighetsmäklare, men är nu tillbaka i ekonomins värld igen. 

Hur kommer det sig att du blev just ekonomi för dig?  

– Jag hade en bekant som jobbade med ekonomi och tyckte att det lät intressant, så efter några sabbatsår efter gymnasiet gav jag mig på in på en magisterexamen med inriktning företagsekonomi.

Vad är det bästa med ditt jobb?

–Det bästa med mitt jobb är att det är så varierat.

Vad gör du när du inte jobbar?

–När jag inte jobbar så umgås jag helst med mina tre barn. Jag gillar också att röra på mig, gärna utomhus. Just nu helst i form av löpning, långa promenader eller cykling.