Loading...

Mingla med oss och Erik Modig på Marstrand

Soligt mingel, seglingar i världsklass, after sail och föreläsningar av en av Sveriges största auktoriteter inom reklam och kommunikation – Erik Modig. Den 5–6 juli bjuder dig och dina kollegor till Marstrand och årets Match Cup Sweden. 

 

Vi på Cordovan Communication är återigen stolt Official Partner i årets Match Cup Sweden. Det innebär att vi har det prestigefulla kommunikationsuppdraget för ett av Sveriges största sportevenemang. Dessutom har vi fått möjlighet att arrangera ett eget evenemang på Marstrand. Vid sidan av tävlingarna bjuder vi på god mat, mingel, after sail och föreläsningar av reklamforskaren Erik Modig.

Vill du delta? Kontakta karin.olsson@cordovan.se för mer information och program. OBS. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. 

Erik Modig – om kommunikation som skapar resultat

Erik Modig är en av Sveriges mest framstående författare och forskare inom  reklam och kommunikation. Bland annat har han forskat och skrivit en rad böcker om hur människor bearbetar och påverkas av reklam. Nu senast är han aktuell med boken Bang for the buck som ges ut i september och även är i fokus för hans föreläsningar på Marstrand.