Loading...

Cordovan utsedda till Årets Byrå 2020

Varje år korar analysföretaget Regi årets kommunikationsbyråer. I år kom Cordovan Communication på en förstaplats. 

– Vi är otroligt glada. Årets Byrå är för oss en av de finaste utmärkelserna en reklambyrå kan få då tävlingen baseras på våra kunders omdömen, säger Mikael Stenberg vd på Cordovan Communication. 

Analysföretaget Regi har i två decennier korat Årets Byrå genom att kartlägga hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. I årets undersökning deltog 142 byråer och totalt utsågs 14 vinnare. Och vinnarna i kategorin reklambyråer 15-25 MKR är göteborgsbyrån Cordovan Communication. 
  

Årets Byrå bygger på den största branschstudien i sitt slag och totalt medverkar 2 300 marknadschefer och kommunikationsköpare i studien. Utvärderingen omfattar ca 40 frågor och 14 kriterier där kunderna bland annat får ranka kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga och engagemang. 

För mer info om alla vinnare se arbetsbyra.se 

För mer information, kontakta: 

Mikael Stenberg, vd Cordovan Communication 
Telefon: 0708 79 82 81  
Mail: mikael.stenberg@cordovan.se 

Foto: Pax Engström för Resumé

 

Om Cordovan Communication 
Cordovan Communication är en Göteborgsbaserad reklambyrå. Byråns kunder kommer från alla tänkbara branscher och är sinsemellan mycket olika – stora som små, lokala som globala. Cordovan kreativa team består därför av allt från reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier. På så sätt spänner uppdragen över hela registret: strategi och konceptutveckling, kreativ reklam, grafisk design, kampanjer och mässor – som rullas ut digitalt och i tryck, i PR-aktiviteter och sociala medier.