Loading...

Göteborgsbyrån Cordovan bäst i Sverige

Göteborgsbyrån Cordovan bäst i Sverige

Cordovan Communication har för andra året i rad vunnit den prestigefyllda reklamtävlingen Årets Byrå. En tävling som arrangeras avanalys företaget Regi som årligen kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer. 

– Vi är otroligt glada och stolta över vinsten. Årets Byrå är för oss en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få då tävlingen baseras på kundernas omdömen. Vi vill därför rikta ett stort tack till alla våra uppdragsgivare som bokstavligt talat gjort oss till en av Sveriges bästa byråer, säger Mikael Stenberg vd på Cordovan Communication.

Tävlingen Årets Byrå drivs av undersökningsföretaget Regi som varje år gör en opartisk bransch- och kvalitetsstudie av byråsverige. Studien är den största i sitt slag och samlar årligen in tusentals svar från Sveriges största kommunikationsköpare i syfte att undersöka kundrelationen på en rad olika områden. Till exempel får kunderna svara på frågor som varför byrån en gång valdes, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar på olika områden. 

I Årets Byrå 2021 kvalificerade sig totalt 124 byråer till final och under en digital prisutdelning igår den 11 mars fick totalt 15 byråer ta emot i pris i olika kategorier. Och en av dessa byråer var alltså Cordovan i Göteborg som vann i kategorin Reklambyrå 15–25 MKR för andra året i rad. 

 Det känns fantastiskt att behålla titeln Årets Byrå i vår kategori. För oss är detta den viktigaste tävlingen på året – det är ett kvitto på att vi levererar värde till våra kunder. Jag vill rikta ett stort tack till dem och alla mina kollegor. Jag längtar nu till att kunna träffa alla kunder och kollegor igen efter ett väldigt annorlunda år, säger Mikael Stenberg. 

För mer info om alla vinnare besök aretsbyra.se

Foto: Pax Engström för Resumé


För mer information vänligen kontakta:

Mikael Stenberg, vd Cordovan Communication
0708 79 82 81
mikael.stenberg@cordovan.se
 

Om Cordovan Communication
Cordovan Communication är en reklambyrå som skapar kanaloberoende reklam och kommunikation. På kontoret i Göteborg arbetar 20 medarbetare med en unik sammansättning av kompetenser. Allt från reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier.