Loading...

Ny strategisk projektledare på Cordovan

Ny strategisk projektledare på Cordovan

Cordovan Communication har den senaste tiden fått flera nya kunder och uppdrag. Därför stärker byrån nu upp med Ulrika Sohtell som strategisk projektledare.
– Det känns jättekul. Jag ser fram emot att få jobba med befintliga och nya kunder, säger Ulrika Sohtell.

Ulrika har en lång erfarenhet av att leda team och driva projekt inom marknadsföring och kommunikation, både från byråsidan och från kundsidan. Hon har tidigare jobbat som marknadschef för NetOnNet och som projektledare på byråer som Momentum, Mindshare och Forsman & Bodenfors.

 

– Ulrikas långa erfarenhet och kompetens tillsammans med en djup och bred kunskap om den digitala utvecklingen, tillsammans med hennes personlighet och engagemang känns otroligt spännande. Jag är glad och stolt att Ulrika väljer att komma till oss, säger Mikael Stenberg, vd på Cordovan Communication.

Cordovan Communication är en Göteborgsbaserad reklambyrå. På byrån jobbar projektledare, kreatörer och experter på digitala medier och PR med kunder inom en rad olika branscher. 

– Jag känner att Cordovan har samma syn som jag på byråarbetet och vilken roll en byrå ska ha idag. Jag tror på att jobba nära kunden och förvalta det förtroende som vi får. Vi måste tillföra ett mervärde, för våra kunder och för deras varumärken, och visa att vårt arbete faktiskt gör skillnad. säger Ulrika Sohtell.

Ulrika Sohtell tillträdde sin tjänst den 1 oktober.