Loading...

Digital kompetens

Digital kompetens

Vi är en reklambyrå med stor digital kompetens. Det betyder att vi bland annat skapar hemsidor, appar, digitala kampanjer, VR-lösningar och inte minst filmer och animationer för webben.

Digitala kampanjer

På Cordovan har vi en gedigen erfarenhet av grafisk design och produktion, såväl inom print som digitalt. Vi har även art directors som är specialiserade på digitala produktioner och animeringar samt 3D-specialister som kan bygga komplexa designlösningar som kommer till liv på din skärm. Och inte minst experter på sociala medier som producerar content för olika sociala kanaler.

Vi har specialister med kompetens inom illustrationer och animationer i 3D.


Kompetens inom 3D

Efterfrågan på rörligt material till webben och sociala medier växer. Och visst jobbar vi med film. Men allt kan man inte fånga med en kamera. Därför har vi hos oss specialister på att göra illustrationer och animationer i 3D. Det är perfekt för att pedagogiskt åskådliggöra hur något fungerar eller hur något är uppbyggt. Eller rentav demonstrera sådant som inte existerar ännu, något som bara finns som någons vision – framtidens teknik, maskiner, industriapplikationer, motorer.

Webbar, appar och andra digitala lösningar

Som digital byrå har vi också över 20 års erfarenhet av att producera och underhålla hemsidor som stärker varumärket. I detta arbete ingår till bland annat omfattande analyser och utveckling av struktur, funktionalitet, flöden, innehåll och UX. Men även grafisk design, programmering och copy. På samma sätt jobbar vi även med appar och pekskärms-applikationer. Dessutom har vi kompetens inom virtuell verklighet – en teknik som simulerar en fysisk närvaro i en digital värld.

På Cordovan har vi utvecklat en egen Ipad-plattform för att våra kunder ska kunna presentera produkter och erbjudanden på ett smart och snyggt sätt vid mässor och event.


Cordovans egna Ipad-plattform

Vår egenutvecklade app Unified har blivit mycket uppskattad. Den är ett användarvänligt presentationsverktyg för iPad. Med några lätta swipes kan man till exempel botanisera bland olika produkter i en lansering, i presentationer som integrerar olika sorters content. Och den kan inrymma hela bibliotek av PDF-trycksaker, filmer och animationer. Perfekt för säljsamtal och som självgående interaktiva stationer på en mässa eller utställning.

Vill du ha vår hjälp? Hör av dig till mikael.stenberg@cordovan.se