Loading...

Digitala och fysiska events

Digitala och fysiska events

Vi är en byrå med lång erfarenhet av att planera och genomföra mässor och events (så väl fysiska som virtuella). Vi hjälper till exempel våra kunder med att ta fram genomarbetad design och tydliga budskapsbärare. Men även en sammanhängande plan, ett tydligt koncept och kommunikation i samtliga kanaler.


Plan för genomförande

Vi på Cordovan stöttar våra uppdragsgivare under hela processen. Arbetet inleds ofta med en plan för genomförandet av en mässa eller event. Det vill säga en tidplan, målsättningar samt tankar kring bemanning, bemötande, utrustning och uppföljning.

En visuell upplevelse av ditt varumärke

Hur du vill att kunder, partners, prospects och leverantörer ska uppleva ditt varumärke. Hur visualiserar ni det till exempel i er monter? Eller hur syns ert varumärke vid ett event? Vi arbetar fram en genomarbetad design och tydliga budskapsbärare.


Koncept för mässor och event

Ett event eller en mässa är inte en isolerad händelse. Det är en del av hela er marknadsföring. Om ni deltar i flera mässor eller arrangerar flera event under ett år bör ni ha EN sammanhängande plan för alla mässor så att det finns ett tydligt koncept. Mässan bör även samverka med kommunikationen i alla era kanaler. Och allt det här hjälper vi till med.


Vikten av samarbete

I arbetet med mässor och events möts många kompetenser på Cordovan. De flesta har vi själva. Designkunnande. Utveckling av koncept och budskap. Visualiseringar i bilder, filmer, 3D och animationer. Kunskap om målgrupper och marknad. Pressbearbetning.  Egenutvecklade appar för presentationer och leads registration. Effektiv projektledning. Vi har också ett nätverk av specialister inom andra framgångskritiska områden, från catering till monterbygge och teknik. 

Vi hjälper dig arrangera både fysiska och digitala events.


Virtuella events i 3D

Sist men inte minst kan vi via vår plattform Wizitory hjälpa dig arrangera virtuella events i 3D. Kort sagt: vi designar, bygger och fyller ditt digitala event med innehåll. Vårt fokus är alltid design och användarupplevelse. På så sätt lyckas vi skapa inspirerande miljöer som verkligen engagerar besökaren. Se bara några exempel här nedan eller läs mer på wizitory.se

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till mikael.stenberg@cordovan.se