Loading...

Cactus utökar sitt samarbete med Cordovan

Det Göteborgsbaserade företaget Cactus har utvecklat driftdatorsystem som i 50 år installerats i samhällsviktiga verksamheter där endast den högsta driftsäkerheten är god nog. Nu väljer företaget att utöka samarbetet med Cordovan som nu får ombesörja både den övergripande kommunikationen, inklusive Cactus två huvudinrikningar: järnväg samt vatten och avlopp.

Cactus är en mångårig kund till oss och en riktig fena på att utveckla driftsystem och kringprodukter för samhällsviktiga verksamheter inom bl.a. järnväg samt vatten och avlopp. Bara det faktum att 50% av alla svenskar får sitt vatten behandlat av en anläggning som styrs av ett system från Cactus är minst sagt imponerande.

Just som Cactus relation med sina kunder bygger på stabilitet, trygghet och långsiktighet – lite på samma sätt vill vi beskriva vår egen relation som reklambyrå till det här spännande företaget.

Under ett antal år har vi på Cordovan i huvudsak arbetat med Cactus kommunikation som riktar sig mot järnvägsbranschen. Vi är glada över att nu även få förtroendet att kreera kring Cactus övergripande kommunikation samt erbjudandet mot VA-marknaden. Fantastiskt kul!

Först ut är bl.a. en fullmatad broschyr kring driftsystemet Cactus Eye, samt att producera företagets kundtidning Taggen. Vi tackar för förtroendet och tänker förvalta det på bästa sätt. 

För att veta mer om Cactus, besök www.cactus.se.