Loading...


Om Cordovan Communication


Vi är en reklambyrå som tror på att engagemang leder till mer effektiv kommunikation. Det gör vi för att affärer, i en uppkopplad värld, alltmer drivs av att du lyckas engagera människor kring ditt varumärke och ditt erbjudande. Men också för att den största belöning du kan få för ditt arbete, är att folk verkligen bryr sig.

På vårt kontor i Göteborg arbetar  allt från reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier. På så sätt jobbar vi med allt från reklam och PR till digitala lösningar, strategier, mässkoncept och content för sociala medier.

Insikter istället för data

Vi gillar data. Men vi älskar insikter. Därför lägger vi energi på att omvandla data till värdefull kunskap om hur dina kunder fattar beslut, och vad som driver deras engagemang.

Idéer som engagerar

Digitaliseringen har ändrat människors beteenden. Det innebär att vi måste ändra vårt sätt att kommunicera. Genom idéer som engagerar, i köpt, egen, förtjänad och delad media, skapar vi en större effekt för din kommunikation.

Rätt plats och tajming

Var och när vi kommunicerar är minst lika viktigt som hur. Vi drivs av att förstå hur kundresan går till och vilka kanaler som är relevanta för att nå resultat.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss