Loading...

En del av E3 international Agency NETWORK

Sedan 2015 är vi på Cordovan medlemmar i E3 international Agency Network. Detta är ett nätverk som består av strategi-, varumärkes- och kommunikationsbyråer världen över. Det gör att vi på ett effektivt sätt kan möta våra kunders utmaningar lokalt som globalt.

Språkliga, juridiska, kulturella och ekonomiska olikheter gör internationell marknadsföring till ett minfält. Men med E3 Network kan vi ta tillvara på de kulturella och geografiska kunskaperna hos byråerna i vårt nätverk. Det gör att vi helt enkelt tackla våra kunders internationella utmaningar på ett smartare sätt.

Medlemskapet i E3 Network innebär att vi har tillgång till 600 erfarna marknadsförare placerade i USA, Kina, Tyskland, Thailand, Israel och Frankrike. För att bara nämna några av de utländska byråerna.

Genom byrånätverket E3 får vi tillgång till kunskap och insikter från marknader över hela världen.

I nätverket finns även ett stort utbud av olika kompetenser. Allt från varumärkesstrateger och apputvecklare till  specialister inom bland annat PR, sociala medier och event. Dessutom finns erfarenhet från en mängd olika branscher som till exempel fordon, nöje, teknik, livsmedel, inredning och läkemedel.  

För mer information om E3 Network kika gärna på filmen nedan eller besök e3network.com.