Loading...

Cordovan – finalist i Årets Byrå 2020

142 byråer har blivit 81. Och vi på Cordovan är en av byråerna som har chans att vinna Årets Byrå 2020. En tävling där Sveriges största reklamköpare uppger hur nöjda de är med sina byråer.

Årets Byrå är en av de finaste utmärkelserna en reklambyrå kan få. Här står nämligen kundens bedömning i fokus. Branschstudien som ligger till grund för tävlingen är den största i sitt slag. 

"Ett stort tack till alla våra fantastiska kunder. Tack vare er är vi nominerade i Årets Byrå 2020"

I år har hela 2300 marknads- och kommunikationschefer deltagit i undersökningen och därmed svarat på 45 frågor om de byråer de jobbat ihop med. Frågorna handlar om allt från byråns kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga och engagemang.

Årets nominerade

Regi, som i år arrangerar tävlingen för 20 året i rad, presenterade nyligen de byråer som fått högst betyg av sina kunder och därmed nominerats i Årets Byrå. Av totalt 142 byråer gick 81 vidare till final.

Tävlingen är indelad i 14 kategorier baserat på inriktning och storlek på byrån. I vår kategori "Reklambyråer 15-25 mkr" tävlar vi mot nio andra byråer. Och vem som vinner avgörs vid Årets Byrås gala den 20 februari i Stockholm.

Läs gärna mer om tävlingen och se alla nominerade byråer på Årets Byrå.