Loading...

Nominerade i Årets Byrå 2021

Återigen är vi nominerade i Årets Byrå. En av de mest prestigefyllda reklamtävlingarna i Sverige. Här står nämligen kundens bedömning i fokus. I den senaste upplagan av tävlingen slutade vi som vinnare och utsågs till Årets Byrå 2020. Vi hoppas självklart på att behålla denna utmärkelse och ser med spänning fram emot årets final den 11 mars.

Årets Byrå drivs av undersökningsföretaget Regi som varje år gör en opartisk bransch- och kvalitetsstudie av byråsverige. Studien är den största i sitt slag och samlar årligen in tusentals svar från Sveriges största kommunikationsköpare. Och syftet är som sagt att undersöka kundrelationen på en rad olika områden. Till exempel får kunderna svara på frågor som varför byrån en gång valdes, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar på olika områden.

Årets Byrå är kort sagt en av de finaste utmärkelserna en byrå kan få. Vi är otroligt tacksamma och glada över att förra året tagit hem titeln Årets Byrå 2020. Och självklart är vi jätteglada över att bli nominerade även i år. Vi vill därför rikta ett stort tack till alla våra kunder som tagit sig tid att svara på frågor och medverka i studien även i år.

Totalt kvalificerade sig 124 byråer till Årets Byrå 2021 och nu har de 69 byråer som fått bäst betyg fått en nominering och tagit sig vidare till final. Vi på Cordovan tävlar i år i kategorin Reklam 15–25 MKR och vinnarna kommer att utses under ett digitalt event den 11 mars. Så håll tummarna för oss!

Vill du veta mer om Årets Byrå eller se hela nomineringslistan? Spana då in aretsbyra.se.

Foto: Pax Engström för Resumé