Loading...

Kampanjnytt: Lansering av Närhälsan Online, en nätläkartjänst för invånarna i Västsverige.

Med 400 mottagningar är Närhälsan den klart största primärvårdsaktören i hela Sverige. När Närhälsan nu lanserar sin egna digitala nätläkartjänst, där du kan göra läkarbesök via mobilen, är det inte i första hand för att konkurrera med aktörer som Kry och Min Doktor.

Istället vill man erbjuda regionens invånare ett tryggt alternativ till vårdmottagningen när du behöver hjälp med lindrigare besvär och vill slippa åka dit. Och det är just det vi tog fasta på när vi tog fram konceptet för kampanjen.

Med reklamfilmer och kommunikation på mottagningarna i form av affischer, badges, takskyltar och informationsmaterial lanseras nu kampanjen brett i hela regionen. Konceptet är lika enkelt som det är självklart: Nu kan mottagningen komma till digDet knyter ihop produktfördelen (nära, enkelt) med det som skiljer Närhälsan från konkurrenterna. Att deras nätläkartjänst är en naturlig förlängning av Närhälsans fysiska mottagningar och att alla digitala besök genomförs av läkare som arbetar inom Närhälsan.

Kampanjen rullar under hösten och filmerna kan du se här.