Loading...


Om Cordovan Communication


Vi är en reklambyrå som tror på att engagemang leder till mer effektiv kommunikation. Det gör vi för att affärer, i en uppkopplad värld, alltmer drivs av att du lyckas engagera människor kring ditt varumärke och ditt erbjudande. Men också för att den största belöning du kan få för ditt arbete, är att folk verkligen bryr sig.

Insikter istället för data

Vi gillar data. Men vi älskar insikter. Därför lägger vi energi på att omvandla data till värdefull kunskap om hur dina kunder fattar beslut, och vad som driver deras engagemang.

Idéer som engagerar

Digitaliseringen har ändrat människors beteenden. Det innebär att vi måste ändra vårt sätt att kommunicera. Genom idéer som engagerar, i köpt, egen, förtjänad och delad media, skapar vi en större effekt för din kommunikation.

Rätt plats och tajming

Var och när vi kommunicerar är minst lika viktigt som hur. Vi drivs av att förstå hur kundresan går till och vilka kanaler som är relevanta för att nå resultat.

Teamet

På vårt kontor i Göteborg arbetar 25 medarbetare med en unik sammansättning av kompetenser. Allt från reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier. Gemensamt är en tro på att engagemang leder till mer effektiv kommunikation.

Johanna Wållgren

PR/Social media/Project Coordinator
+46 (0) 708 53 78 48
johanna.wallgren@cordovan.se

Antonio Magana

Digital Art Director / 3D Artist
+46 (0) 723 71 90 53
antonio.magana@cordovan.se

Lina Hultén

Public Relations / Social Media
+46 (0) 700 92 00 17
lina.hulten@cordovan.se

Clas Jonasson

Brand & Design Management Director
+46 (0) 707 43 48 04
clas.jonasson@cordovan.se

Andreas Johansson

Digital Art Director
+46 (0) 768 67 51 63
andreas.johansson@cordovan.se

Christoffer Saltelid

Digital Art Director
+46 (0)760 34 46 64
christoffer.saltelid@cordovan.se

En del av E3 International
Agency NETWORK

Vi på Cordovan är en del av är ett internationellt byrånätverk. Det betyder att vi på ett effektivt sätt kan möta våra kunders utmaningar såväl lokalt som globalt.


Se filmen Vad är E3